Wat een mens denkt dat wordt hij. Dit is het eeuwige mysterie.

jibundo logo

Een Jibundo workshop biedt uw werknemers, leden of vriendengroep steeds een ontspannende en verkwikkende ervaring vanuit yoga, shiatsu en/of meditatie. De talrijke combinaties maken het mogelijk dat u steeds een geschikte workshop kan kiezen voor uw publiek. Naast actieve yoga en yogaflow is er stoelyoga voor wie fitheid en ontspanning vanuit een minder mobiele hoek zoekt. Diepe relaxatie wordt aangeboden via yoga nidra, ademhalingsoefeningen, meditatie en (stoel)shiatsu. De live sitarmuziek voert u optioneel rechtstreeks naar het Verre Oosten.

WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN EN VERENIGINGEN EN ALS PRIVÉLES (MAX. 2 PERSONEN)

WORKSHOP YOGA

Yogahoudingen in combinatie met de ademhaling. Na de workshop kan men innerlijk tot rust en verfrist de dag verder zetten. Alle houdingen en bewegingen zijn voor iedereen toegankelijk en worden aangepast waar nodig. Minimum tijdsduur: 30 minuten.

WORKSHOP YOGAFLOW MET OF ZONDER SITARBEGELEIDING

De workshop yogaflow worden alle houdingen en bewegingen in vloeiende achtereenvolgende bewegingen uitgevoerd, Het is voor iedereen toegankelijk en worden persoonlijke aangepassingen gedaan waar nodig. Indien gewenst vindt de workshop plaats onder begeleiding van een sitarspeler. Minimum tijdsduur: 30 minuten.

WORKSHOP YOGA NIDRA

Een liggende ontspanningstechniek met focus op het lichaam die nadien een volledig ontspannen en uitgeslapen gevoel geeft. Minimum tijdsduur: 30 minuten.

WORKSHOP YOGA, PRANAYAMA EN YOGA NIDRA

Yogahoudingen in combintatie met de ademhaling, specifieke ademhalingsoefeningen en als afsluiter een korte liggende relexatie-oefening. Minimum tijdsduur: 45 minuten.

WORKSHOP DO-IN OEFENINGEN EN PRANAYAMA

Technieken en (ademhalings)oefeningen die later kunnen herhaald worden als een (dagdagelijkse) basisroutine om zichzelf fit en soepel te houden, fris en opgeladen te voelen. Minimum tijdsduur: 30 minuten.

WORKSHOP YOGA, PRANAYAMA, DO-IN EN YOGA NIDRA

Er wordt gefocust op hoe men in het dagelijks leven met simpele technieken, houdingen, ademhalingsoefeningen en/of een liggende relaxatie-oefening ervoor kan zorgen dat men tot rust komt en zichzelf kan opladen. Minimum tijdsduur: 1 uur.

WORKSHOP STOELYOGA

Een combinatie van yogahoudingen en de ademhaling op een gewone stoel. Je kan later ten alle tijde deze workshop (deels)herhalen om jezelf op te laden en opgefrist te voelen. Minimum tijdsduur: 30 minuten.

WORKSHOP STOELYOGA, PRANAYAMA, DO-IN EN YOGA NIDRA

Vanop een gewone stoel wordt er gefocust op hoe je in je dagelijks leven met simpele technieken, houdingen, ademhalingsoefeningen en/of een relaxatie-oefening ervoor kan zorgen dat je tot rust komt en jezelf kan opladen. Minimum tijdsduur: 45 minuten.

WORKSHOP BEGELEIDE MEDITATIE/MINDFULNESS EN YOGA NIDRA

Voor een diepe ontspanning en een uitgeslapen gevoel. Deze workshop kan ook mee gevolgd worden op een gewone stoel. Minimum tijdsduur: 45 minuten.

WORKSHOP JAPA-MEDITATIE OF STILTE-MEDITATIE EN YOGA NIDRA

Voor een diepe ontspanning en een opgefrist lichaam. Deze workshop kan ook mee gevolgd worden op een gewone stoel. Minimum tijdsduur: 45 minuten.

WORKSHOP BEGELEIDE OF STILTE-MEDITATIE MET LIVE SITARMUZIEK

Voor een diepe ontspanning. Deze workshop kan ook mee gevolgd worden op een gewone stoel. Minimum tijdsduur: 45 minuten.

WORKSHOP SHIATSU RELAXATIEBEHANDELING

Bovenop de kledij wordt een korte relaxatiebehandeling voor het ganse lichaam gegeven. Minimum tijdsduur per persoon: 45 minuten.

SHIATSU STOELMASSAGE

Een shiatsu behandeling op een shiatsustoel die zorgt voor ontspanning van hoofd, nek, schouders en rug. Minimum tijdsduur per persoon: 10 minuten.

WORKSHOPS VOOR INDIVIDUEN

JE PERSOONLIJKE (ZWANGERSCHAPS)YOGA-ROUTINE MET BEGELEIDENDE VIDEO-OPNAME

Zowel live of via een online-video-afspraak creëren we je eigen aangepaste yoga-routine. Erna maak ik een video-opname waarin ik de yoga routine uitvoer samen met begeleidende uitleg omtrent de houdingen en ademhaling. Zo kan je thuis op een voor jouw passend moment van de dag genieten van jouw yoga-routine met de juiste begeleiding.

WORKSHOP MEDITATIE EN YOGA NIDRA

Midwintermeditatie op 21/12/2022.
Welkom vanaf 19u30. Meditatie en yoga nidra van 19u45 tot 21u.
Deur sluit om 19u45 stipt (geen toegang meer nadien).
Breng indien mogelijk je eigen matje, meditatiekussen en dekentje mee.